Winnende huiskamer in verpleeghuis


Winnende huiskamer in verpleeghuis
16-07-2019 8:00

In Vught is één van de huiskamers van verpleeghuis Boswijk volledig opgeknapt. Deze ingezonden wens is uitgekomen nadat 'woonspecialist' Thuisin de wedstrijd ‘Goed beDOELd’ begin dit jaar heeft uitgezet.

"In samenwerking met diverse leveranciers en Thuisin De Kleurenkamer in Best is er geklust, behangen en geverfd en kunnen de dementerende bewoners genieten van een eigentijdse huiskamer die nu sfeer en warmte uitstraalt en echt een ‘thuis-gevoel’ geeft", medlt Thuisin. "Wel zo prettig voor bewoners en medewerkers."

Thuisin staat voor mooi wonen. "Maar Thuisin staat ook voor mooi leven. Een mooi leven in leefomgevingen van iedereen! En sommige verzamelplekken van instanties kunnen wel een beetje meer ‘mooi leven’ gebruiken. Dat maakte dat Thuisin De Kleurenkamer en verpleeghuis Boswijk de handen in één geslagen hebben. Er is bijgedragen door materialen aan te leveren, mankracht en kortingen op montages. Alles voor een indrukwekkend resultaat."

Onder regie van Thuisin De Kleurenkamer is in de gangen een bos-weg gecreëerd, met op maat gemaakt bomenbehang en bijpassende verf op de muren. De deuren zijn beplakt met levensechte voordeuren. "De eetkamer en keuken zijn geschilderd en voorzien van behang, nieuwe gordijnen, in betweens en een vloerkleed. Zelfs aan tafelkleden is gedacht. Een flinke klus dus, met een resultaat dat er mag zijn."

De transformatie van de huiskamer in Boswijk geschiedde als gezegd in het kader van de actie 'Goed beDOELd'. Het was de eerste keer dat Thuisin deze actie uitgezet heeft. Er kon een verzamelruimte in het verzorgingstehuis, een hockeykantine, een koffie- ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek, of een clubhuis aangemeld worden, dat écht de handen van Thuisin nodig heeft. Inschrijving was uitsluitend mogelijk voor non-profit verenigingen en instanties. Een jury heeft uit zo’n honderd inzendingen een ruimte uitgekozen die het meest bij Thuisin past. 

www.thuisin.nl


Deel op Social Media
<< July 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >