Gebouwbeheer in Brabanthallen


Gebouwbeheer in Brabanthallen
25-10-2008 11:17

Gebouwbeheer is het thema dat centraal staat op 14, 15 en 16 januari 2009 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dan vindt daar vakbeurs Gebouw plaats. Professionals hebben gratis toegang tot de gevarieerde beursvloer van het evenement. Ook vakbeurs Facilitair, die tegelijkertijd plaatsvindt, kunnen zij kosteloos bezoeken.

Legionellabestrijding, brandpreventie, betonreparatie, energiebesparing, zonwerende folie, antislip, herstellen van glasschade, automatisering en kastwandsystemen... een greep uit de onderwerpen waarover bezoekers zich op de beursvloer van Gebouw kunnen laten informeren. Organisaties die zich presenteren, zijn onder meer acQuatrust, Staro Automatisering, Applicom Brandpreventie Systemen, Pneuman, Procas, Vebidak en Priva. Beheerders van diverse soorten gebouwen zoals kantoor-, bedrijfs-, woon-, zorg- en schoolgebouwen kunnen op het evenement vakgerichte informatie verzamelen.

Op www.vakbeursgebouw.net kunnen belangstellenden terecht voor de voorlopige standhouderslijst. Ook kunnen professionals zich op de website vanaf 1 november voorregistreren. Bij aankomst in de Brabanthallen hoeven zij dan niet in de wachtrij aan te sluiten en kunnen zij direct de beursvloer van zowel Gebouw als Facilitair op.
Op Facilitair vinden professionals de meest uiteenlopende informatie op het gebied van facilitair management. Hierbij kan worden gedacht aan producten en diensten zoals smartcards, schoonmaak, inrichting voor grootkeukens en bedrijfsrestaurants, buitenprullenbakken, kantoormeubilair, koffiekopjes in huisstijl en wandbekleding. Meer informatie over dit vakevenement is te vinden op www.vakbeursfacilitair.net.

Bezoekers kunnen zich niet alleen op de stands laten informeren. Op de beursvloer houden standhouders ook themapresentaties. Presentaties waarin zij oplossingen voor specifieke problemen aan kunnen dragen. Bovendien houdt HoLaPress Congresbureau een ‘international conference' met als thema ‘facility management and its benefits to Design, Build, Finance, Maintenance and Operation'. Daarnaast houdt het congresbureau een groot aantal symposia en workshops over onderwerpen binnen het facilitair management en gebouwbeheer. De themapresentaties kunnen kosteloos worden bijgewoond, aan deelname aan de bijeenkomsten van HoLaPress Congresbureau zijn kosten verbonden. 

Tijdens de beursdagen houden ook diverse vakorganisaties een bijeenkomst in de Brabanthallen. Op woensdag vinden de nieuwjaarsbijeenkomst van IFMA, F-MEX, VGME en Nevap en de nieuwsjaarsreceptie van OSB plaats. Donderdag houdt vereniging FMN haar nieuwjaarsreceptie.

De openingstijden van de vakbeuren zijn gewijzigd. Gebouw en Facilitair zijn op woensdag en donderdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
 

<< October 2008 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >