Nieuw opslagmedium Jalema


Nieuw opslagmedium Jalema
14-06-2010 9:24

Jalema, producent van archiveringsoplossingen, komt met een nieuw opslagproduct dat zeer geschikt is voor gebruik door bijvoorbeeld (interieur)architecten. De Jalema DigiStrip is een strip en dekplaatje met USB stick. "Met deze innovatieve snelhechter bundelt u niet alleen papieren documenten, maar voegt u tevens eenvoudig alle bijbehorende digitale bestanden aan het fysieke dossier toe."

Het geheim van de DigiStrip is een in het dekplaatje geïntegreerd USB-opslagmedium met een capaciteit van 2 of 4 GB. "Ideaal voor het opbergen van correspondentie in combinatie met tekeningen, zware bestanden, presentaties en foto’s in één dossier", aldus Jalema.

"In het dagelijks (kantoor)leven gaan papieren en digitale informatie hand in hand", vervolgt de aanbieder. "De stukken op papier, de bijbehorende presentatie op het scherm. Het fysieke dossier in een map, de bijbehorende foto’s, designs of CAD-tekeningen op de harde schijf. Dat werkt prima, behalve als u een presentatie buiten de deur verzorgt, een handout uitreikt na een seminar of een lijvig rapport archiveert. Met de Jalema DigiStrip hebt u in zulke situaties álle informatie – digitaal en fysiek – in één dossier bij de hand."

Jalema introduceerde in 2009 ook al de Jalema DiFyClip; een JalemaClip met USB-stick. Het principe van beide mechanieken is hetzelfde; de combinatie van papieren en digitalen informatie bundelen in één map. "Zo zijn de dossiers echt compleet en snel binnen handbereik."

<< June 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >