Servicenummers voor betere bereikbaarheid


Servicenummers voor betere bereikbaarheid
10-11-2010 8:34

Deze week is het ‘De week van het Nieuwe Werken’. Organisaties zijn drukdoende de faciliteiten hiervoor goed te regelen. De telefonische bereikbaarheid is zo'n punt om in dit proces goed te organiseren. Zakelijke servicenummers blijken een uitkomst te zijn voor flexibele telefonische bereikbaarheid, zonder verlies van het vaste bedrijfsnummer, zo meldt telefoonmaatschappij Zakelijkenummers.nl.

Het Nieuwe Werken biedt uitkomsten voor bedrijven én medewerkers, zoals reistijdverkorting en flexibele werktijden. Helaas kan het ook nadelige gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de organisatie, zo vindt de telefoonmaatschappij. De grootste ergernissen ontstaan vaak wanneer klanten of relaties de organisatie of contactpersoon niet kunnen bereiken. Mobiele nummers bieden niet altijd een oplossing; de hoeveelheid aan verschillende 06-nummers in organisaties kan voor onduidelijkheid en onbereikbaarheid zorgen.

Zakelijkenummers.nl biedt naar eigen zeggen een ideale oplossing door het aanbieden van zakelijke servicenummers, die optimale bereikbaarheid én kwaliteit garanderen. Bedrijven die het flexibel werken willen stimuleren, maar ook continue bereikbaarheid willen verzekeren, kiezen met name voor een 088- servicenummer. Menno Poelen van Zakelijkenummers.nl verklaart: “Iedere medewerker krijgt een persoonlijk telefoonnummer waarmee ze zowel vast als mobiel bereikbaar zijn, ook vanuit het buitenland. Zo komen bellers altijd direct bij de juiste persoon of afdeling terecht. Dit zorgt voor een efficiënte afhandeling van het telefoonverkeer."

<< November 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >