JBK niet alleen op Facilitair


JBK niet alleen op Facilitair
04-01-2011 9:00

Op 19,20 en 21 januari 2011 vindt de dertiende editie plaats van de vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Ook dit jaar initieert kantoorinrichter JBK een bijzondere samenwerking waarin negen specialisten uit de branche zich zullen presenteren binnen één beursstand. Waar veel bedrijven tijdens de beurs zich individueel vertegenwoordigen op de vakbeurs Facilitair, bundelen deze negen specialisten juíst hun krachten om een totaalconcept te presenteren. “Alle verschillende oplossingen komen samen in één concept, wat onze stand tot een beleving zal maken voor de bezoekers van de beurs. Deze samenwerking laat zien hoe de specialismen van onze partners bijeenkomen in een totaaloplossing”, vertelt Harald Westerman van JBK.

Een inspirerende werkomgeving bestaat uit meerdere componenten die allemaal in de stand zijn verwerkt: van interieurbeplanting van Bruinsma Hydrokultuur en ergonomische 3D bureaustoelen van Wilkhahn, tot modulaire vloertegels van InterfaceFLOR en Open Ceilings' creatieve oplossingen voor systeemplafonds, de stand laat zien hoe verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden. Als specialist in kantoorplekken laat Amerland de mogelijkheden binnen het nieuwe werken zien en ook het designmeubilair van Artifort zijn in de algehele stand verwerkt. Daarnaast presenteert HECLA hoe audiovisuele oplossingen in de werkplek geïntegreerd kunnen worden.

 "Het standontwerp is uniek omdat alle partners hier met hun oplossingen in terugkomen. Anders dan een display waar slechts op staat wat we doen, kan de bezoeker direct ervaren hoe deze samenwerking in de praktijk tot stand komt”, legt Wim Hees uit. Wim Hees Interieurbouw is naast partner ook verantwoordelijk voor het ontwerp van de stand. Ook een blik op de toekomst nemen alle partners mee in hun presentaties, zo kunnen alle bezoekers zelf ervaren hoe de nieuwste designs in kantoormeubilair, de interactive table of de plantenwand bijdragen aan een efficiënte en prettige werkplek. Kaarten voor de vakbeurs Facilitair op 19,20 en 21 januari 2011 zijn gratis te verkrijgen na voorregistratie via www.facilitair.net. 

<< January 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >