Nieuws


26-09-2006 1:00

Ook zo’n hekel aan oeverloze vergaderingen? Peter Beunk uit Rosmalen biedt uitkomst. Hij ontwikkelde een ‘vergadermeter’. Met de ontwikkeling van de zogenoemde ‘Meeting Mate Meter’ denkt Beunk een instrument te hebben gemaakt dat de kosten van improductieve vergaderingen inzichtelijk maakt. Op die manier moet het aantal vergaderingen drastisch gereduceerd kunnen worden, zo meent de ontwikkelaar van het apparaat.

 In de vergadermeter kunnen vooraf de vergaderpunten en de te verwachten vergadertijd worden ingevoerd. Wanneer de ingevoerde tijd wordt overschreden, is een piepje te horen. Verder is de Meeting Mate Meter uitgerust met een teller, die aangeeft wat de kosten van de vergadering zijn. Doordat alle deelnemers van de vergadering de kosten zien oplopen, denkt Beunk dat de vergadertijd drastisch wordt bekort. Uit cijfers van bureau Interview-NSS blijkt dat in ons land jaarlijks 25 miljard euro wordt gespendeerd aan vergaderingen.

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >