Vacatures

  

Zoek je gespecialiseerd en afwisselend werk in een groeiende afdeling waarin je uit kunt groeien tot de Productspecialist binnen Gispen? In jouw rol als Productspecialist draait het om het bedenken, adviseren en calculeren van producten ten behoeve van  grote offerte- en tendertrajecten. Voel je iets voor deze uitdaging en werk je graag in afwisselende projecten met verschillende teams? Dan is Gispen op zoek naar jou!


Wegens groei zijn wij voor ons hoofdkantoor in Culemborg op korte termijn op zoek naar een:
 


Productspecialist / Calculator
(32-40 uur per week | Standplaats: Culemborg)
 


Welkom bij Gispen! 
Bij Gispen draait alles om duurzaam design en ontwerpen. Wij zijn ervan overtuigd dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. Bij ons draait daarom alles om het creëren van optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doen we als ontwerper, producent en leverancier. Wij werken daarbij graag samen met onze klanten, nationale en internationale ontwerpers, partners en leveranciers. Zo bieden wij al meer dan 100 jaar verrassende en duurzame oplossingen voor woon-, werk-, zorg-, onderwijs- en hospitalityruimten.

Wat ga je doen?
Als Productspecialist geef je samen met een collega tekstschrijver gestructureerd invulling aan offerte- en aanbestedingstrajecten. Hierin werk je ondersteunend aan twee business managers. Als Productspecialist zorg jij voor een proactieve en gestructureerde ondersteuning, invulling en coördinatie van deze trajecten.  Je adviseert het tenderteam omtrent producten. Je stelt complete kostprijs- en commerciële begrotingen op en adviseert op prijstechnisch gebied. Verder ben je verantwoordelijk voor de behandeling van prijsaanvragen, het aanvragen van offertes en het onderhandelen met leveranciers. Omdat je zowel interne als externe contacten onderhoudt, is het van belang dat je een echte teamplayer bent, die knopen kan doorhakken en beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat is jouw profiel?
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, verkregen door relevante werkervaring en/of een gerichte vooropleiding in een commerciële, administratieve of technische richting;
• Ervaring met aanbestedingen is een pré;
• Je bent cijfermatig sterk en goed met Excel;
• Je bent nauwkeurig en administratief sterk;
• Je bent analytisch en in staat om complexe informatie te herformuleren en te filteren;
• Je bent gewend om onder druk van deadlines effectief te blijven presteren, hebt een commerciële instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat mag je van ons verwachten?
We leggen de lat hoog, maar daar krijg je ook wat voor terug, zoals:
• Contract met uitzicht op een vast dienstverband;
• Goede werksfeer en gezelligheid binnen het team, maar ook daarbuiten;
• Werkklimaat in een organisatie die kwaliteit uitstraalt;
• Moderne en informele bedrijfscultuur in een inspirerende omgeving;
• Goede arbeidsvoorwaarden, zoals marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop;
• Ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling, eventuele doorgroei mogelijk binnen de organisatie;
• Een inspirerende en innovatieve werkomgeving, waar je elke dag (staand of zittend) werkt achter het mooiste kantoormeubilair van Nederland;
• Een mooie personeelskorting als je ons meubilair wilt aanschaffen.

Ben je enthousiast geworden over deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Productspecialist / Calculator neem je contact op met Patty Vernooij op nummer 06-10527489.

Mensen uit de doelgroep van de participatiewet zijn uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren. Kijk voor meer vacatures en bedrijfsinformatie op onze website: Ga naar website


Solliciteer directAcquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 

 Commerciële 

binnendienst medewerker 

 

Word jij het sleutelfiguur op onze vestiging in ’s-Hertogenbosch die de Sales organisatie optimaal gaat ondersteunen als medewerker Commerciële Binnendienst? Samen met de Sales organisatie van OCS+ Steelcase werk jij aan een unieke werkomgeving waar de mens centraal staat. Puur. Creatief. Inspirerend.

Wegens groei is OCS+ Steelcase op zoek naar jouw kwaliteiten. Ben jij degene die: 
•Begrotingen en offertes op kan stellen en het commerciële belang hierbij in het oog houdt?•Offertes aanvraagt bij onze leveranciers?
•Zorgdraagt voor efficiënte verwerking van offertes, order-entry en administratieve werkzaamheden?
•Orders, logistieke trajecten en aftersales bewaakt?
•Moeiteloos kan samenwerken met diverse afdelingen, zoals sales, studio en montageteams?•Telefonisch contact houdt met klanten en leveranciers?
•Regelmatig projecten wil bezoeken?
Dan ben jij misschien wel die enthousiaste nieuwe collega die ons team kan komen versterken.

Beschik jij over de volgende ervaring?
•Minimaal een afgeronde MBO-opleiding
•Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie
•Je bent gewend om projectmatig werken;
•Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
•Ervaring met Office programma’s en CRM-systemen.
•Branche-ervaring is een pré;
•Ervaring in turnkeyprojecten of projectinrichting is een pré;

Dan biedt OCS+ Steelcase jou:
Een uitdagende fulltimebaan, waarbij naast een marktconform salaris ook een uitstekende bonusregeling van toepassing is. Elke dag een heerlijk verzorgde lunch, vers fruit en natuurlijk een heerlijke bak koffie mag hierbij niet ontbreken! Daarnaast is OCS+ Steelcase een organisatie waarbij het hebben van eigen ideeën erg wordt gewaardeerd. Wij werken graag samen met jou aan het verbeteren van onze service.

Neem contact op met  Lilian Hoencamp, Telefoon: 0614653120 of via hrm@ocs-steelcase.nl.

 

 

Account manager

 

Op zoek naar een uitdaging waar geen dag hetzelfde is en je de sleutel bent tussen onze ontwerpers en een account? OCS+ Steelcase is op zoek naar een Accountmanager die op basis van strategische accountplannen, input van Sales Support Resources, Producten en Workplace Consultants salesgesprekken voert met nieuwe en toegewezen bestaande relaties. In deze functie maak je naast jouw eigen unieke eigenschappen ook gebruik van sales tools en Steelcase inzichten om mogelijkheden binnen toegewezen accounts en de markt te creëren.

Primaire verantwoordelijkheid
- Ontwikkelen, opstellen en uitvoeren van strategische accountplannen.
- Nieuwe kansen in de markt vinden en grijpen met behulp van Steelcase inzichten, Sales tools, Verkoopstrategieën en natuurlijk je eigen natuurlijke karakter.
- Consequent bijhouden van de CRM Tools binnen OCS+ Steelcase om niet alleen prestaties te managen, maar ook de communicatie met het team binnen OCS+ Steelcase te verbeteren.
- Begeleiden van inrichtingsprojecten door een procesmatige en gestructureerde aanpak.

Om je werkzaamheden uitstekend te kunnen uitvoeren zal je de eerste maand intensief begeleid worden en trainingen aangeboden krijgen om zo ook jezelf te ontwikkelen.
 

 

Vereiste skills
Wij zijn op zoek naar een enthousiast en charismatisch persoon die uitstekend kan omgaan met verschillende typen accounts. Iemand die het hoofd koel houdt en ten alle tijden met iedereen goed blijft communiceren. Daarnaast verwachten wij van jou:

- het vermogen om een duurzame relatie op te bouwen met mensen uit zeer uiteenlopende functies binnen een organisatie (inkoop, facility, directie, marketing)
- een sterk analytisch vermogen in statistische en financiële data van organisaties.
- uitstekende communicatieve en interactieve presentatievaardigheden gecombineerd met interpersoonlijke vaardigheden.
- vermogen om tijd en informatiebronnen te managen om de gewenste resultaten te bereiken.
- autonome werkstijl, aanpassingsvermogen, betrokkenheid en de kwaliteit om in teamverband de beste resultaten te behalen.

Ervaring en kwalificaties
De volgende ervaringen en kwalificaties zijn een pré:
- Sales ervaring in business development binnen de branche van projectinrichting.
- De vaardigheid om gebruik te maken van IT-tools zoals CRM-systemen, webinars en video conferencing.
- Een up-to-date netwerk van beïnvloeders op het gebied van Facility, Procurement en Real Estate.
- Zakelijke bedrevenheid in zowel de Nederlandse als de Engelste taal, in mond en geschrift.
- Gedegen kennis en ervaring in het gebruik van het volledige MS Officepakket.
- HBO werk- en denkniveau gerelateerd aan een van de volgende opleidingen: Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Real-Estate en Facility Management.
- Ervaring in een commerciële B2B functie met aantoonbaar succesvolle salestrajecten.

Wij bieden jou
- een fulltime functie in een dynamische werkomgeving
- een marktconform salaris + 8% vakantiegeld
- een uitstekende bonusregeling
- 25 vakantiedagen
- een auto, laptop, telefoon en tablet
- trainingen en opleidingen die perfect aansluiten op jouw behoeftes

Over OCS+ Steelcase
Dagelijks laten wij ons inspireren door duizenden relaties overal ter wereld. OCS+ Steelcase maakt de vertaling van eisen en wensen van de opdrachtgever naar de mogelijkheden van dit moment. Voor nieuwe of te renoveren bedrijfspanden ontwerpen wij een omgeving waarin architectuur, interieur en technologie samenkomen. En die recht doet aan de corporate-identity en de bedrijfscultuur.

Als team werken aan innovatieve werkomgevingen is onze passie. Dat doen wij samen met interne en externe projectpartners zoals architecten, designers, ingenieurs en aannemers. We leggen nieuwe verbindingen, komen met spannende ideeën en integreren de meest recente technologie in ons concept om tot het beste resultaat te komen. Dat maakt nieuwe kantooromgevingen bijzonder - puur en inspirerend.

Voor de inrichting is er een duurzaam en breed assortiment van meer dan 100 geselecteerde merken. Duurzaam, kwalitatief en ergonomisch verantwoord. Voor elke vraag bieden wij een creatieve klantgerichte oplossing. Dat is onze kwalitatieve bijdrage aan het toekomstige succes van onze klant.

Zie jij jezelf na het lezen van deze vacature werken voor OCS+ Steelcase? Stuur dan een CV met motivatie op naar hrm@ocs-steelcase.nl ten name van Lilian Hoencamp en refereer naar ‘Accountmanager’.
 Accountmanager Projectstoffering
Regio Randstad Zuid

 

Ben jij de gepassioneerde vrouw/man die klanten en collega’s wil en kan inspireren met mooie vloeren of raambekleding? Heb je affiniteit met projectstoffering en kantoormeubilair? Is communiceren voor jou je tweede natuur? Dan is De Projectinrichter op zoek naar jou!

Wegens groei zijn wij op korte termijn op zoek naar een: Accountmanager Projectstoffering Regio Randstad Zuid.


Wat houdt de functie in?
Je bent verantwoordelijk voor het adviseren in- en verkopen van vloerbedekking, raambekleding, overige diensten en maatwerk.
• Je gaat op zoek naar nieuwe kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten.
• Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een omzet, met de bijbehorende marges en doelstellingen binnen het segment projectstoffering.
• Het onderhouden van telefonische en schriftelijke contacten met architecten, fabrikanten, intermediairs, beslissers binnen bedrijven en onze Customer Support Medewerkers behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?
 Je bent voor de regio Randstad Zuid het gezicht voor projectstoffering. Je kunt klanten voorzien van een goed advies omtrent alles wat met vloeren en raambekleding te maken heeft. Je volgt de (product) ontwikkelingen van bestaande en nieuwe merken op de voet. Met deze kennis inspireer en adviseer je architecten en collega’s waardoor we aan tafel komen bij interessante projecten.
• Je hebt een bestaand netwerk van klanten en architecten.
• Je hebt ervaring als accountmanager.
• Je beschikt over goede productkennis van vloeren en raambekleiding.
• Je bent bekend met uitvoeringproblematiek van projectstoffering.
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
• Je kunt goed samenwerken met mensen.
• Je bent ondernemend en neemt het voortouw bij het bepalen van strategie.

Wat mag je van ons verwachten?
We leggen de lat hoog, maar daar krijg je ook wat voor terug. Zoals:
• Een team van leuke collega’s die dagelijks met veel plezier samenwerken om fantastische projecten te leveren.
• Een belangrijke en inspirerende rol, binnen een groeiende organisatie.
• Een prettige werksfeer.
• Ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatief.
• Passende beloning met auto, telefoon en laptop.

Wie zijn wij?
De Projectinrichter is een snel groeiende professionele en onafhankelijke inrichter in Nederland. Vanuit onze showrooms in Purmerend en Rotterdam adviseren, verkopen en leveren wij meubilair, vloerbedekking en raambekleding voor de zakelijke markt. Wij werken voor én samen met projectmanagementbureaus, architecten en zakelijke eindgebruikers. Voor verdere informatie over ons bedrijf en ons aanbod zie onze site: www.deprojectinrichter.com

Heb je interesse?
Dan ontvangen we graag je motivatie en CV. Je kunt deze sturen naar De Projectinrichter, ter attentie van Ed van Rhijn, Voltastraat 8, 1446 VC Purmerend of mailen naar: e.vanrhijn@deprojectinrichter.com
Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Ed van Rhijn op het nummer 06-11321975.

 
Commercieel medewerker binnendienst (fulltime)
 

Ter versterking van de afdeling Customer Service Benelux zoeken wij een commercieel medewerker binnendienst (fulltime).

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een commerciële, service- en klantgerichte instelling. Je bent een energieke en resultaatgerichte teamplayer en het is jouw doel om de ultieme klantbeleving te verzorgen!


Je werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor een adequate orderafhandeling en een optimale service naar de klant.
 • Je onderhoudt intensieve contacten, voornamelijk telefonisch en via e-mail, met account managers en buitenlandse klanten en beantwoordt vragen van architecten en verwerkers.
 • Je bereidt offertes voor, neemt orders aan en legt alle noodzakelijke gegevens vast in een geautomatiseerd ordersysteem.
 • Je informeert de klant over orderbehandeling en -afhandeling, prijzen en levertijden en verstuurt stalen en informatie.
 • Je draagt zorg voor een juiste klachtenafhandeling.
 • Tenslotte ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer.


Je profiel:

 • Je hebt een commerciële, service- en klantgerichte instelling en bent een energieke en resultaatgerichte teamplayer.
 • Je bent accuraat, flexibel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt een passende commercieel-administratieve achtergrond op MBO/MBO+ niveau.
 • Je hebt affiniteit en/ of ervaring met debiteurenbeheer.
 • Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal is belangrijk. Affiniteit met design en interieur is een pré.
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in een commerciële omgeving en bent vaardig met actuele software ( o.a. Word, Outlook, ERP-systemen). 
   

De Vescom bedrijven werken met Navision.
 

Bedrijfsprofiel:
Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de segmenten hospitality, healthcare en office. In deze markten heeft Vescom een vooraanstaande positie.

Hoofdkantoor en productie zijn gevestigd in Deurne. De internationale markt bedient Vescom vanuit eigen verkoopkantoren in verschillende Europese landen, Amerika en Azië. Vescom maakt deel uit van Vescom Groep.

Vescom biedt Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een succesvolle organisatie die trendsetter is in het hoogste marktsegment. Vescom biedt haar medewerkers een professionele, informele no- nonsense werkomgeving en stelt persoonlijke ontplooiing tot een hoge waarde.

 

Contactpersoon:
Spreekt dit verhaal je aan? Stuur een schriftelijke reactie met curriculum vitae aan:

Vescom B.V
t.a.v. mevrouw N. van ’t Hof
Postbus 70, 5750 AB Deurne
personeelszaken@vescom.com

 

Meubelmonteur
 

DSN zoekt een jonge, enthousiaste (aankomend) meubelmonteur voor haar afdeling office design

Functieomschrijving
Samen met een enthousiast en kundig team collega’s ben je vrijwel dagelijks door heel Nederland onderweg voor de montage en realisatie van onze projectinrichtingen. Jij bent dan ook geen ‘half negen tot vijf-man.’ Een breed assortiment kantoor- en projectmeubilair, zowel standaard als maatwerk, maken deze functie tot een geweldige uitdaging. 


Profielschets:

 • je beschikt over creatief en technisch inzicht
 • je bent oplossingsgericht en kostenbewust
 • je bent klantgericht, collegiaal en flexibel
 • Je bent commercieel ingesteld en servicegericht


Wij bieden aan:

 • een inspirerende werkomgeving met een collegiale sfeer en open bedrijfscultuur
 • een bij de functie passende beloning
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • alle kansen om jezelf te ontplooien en je talenten verder te ontwikkelen
   

Vragen of sollicitaties kunnen naar:
Dan Floris Hardenbol - fhardenbol@dsndesign.nl

DSN office design - www.dsndesign.nl
(0)78 653 0656
Postbus 644 - 3300 AP Dordrecht
 


  


Commercieel medewerker verkoop binnendienst (m/v)
 

DSN office design & supplies zoekt een jonge, enthousiaste commercieel medewerker voor de afdeling office supplies

Functieomschrijving en -eisen

 • jouw kracht is het werven van nieuwe relaties (cold canvas) en het aanreiken van leads voor de accountmanagers waar je nauw mee samenwerkt.
 • als helpdeskmedewerker begeleid en adviseer je onze klanten tijdens het (geautomatiseerde) bestelproces (via de webshop of telefonisch).
 • je ondersteunt onze commerciële activiteiten en naar buiten toe.

 

Competenties:

 • je hebt een commerciële MBO opleiding afgerond
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht en stressbestendig
 • je bent collegiaal en flexibel

  Wij bieden:
 • een inspirerende werkomgeving met een collegiale sfeer en open bedrijfscultuur
 • een bij de functie passende beloning
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • alle kansen om  jezelf te ontplooien/ontwikkelen (cursussen) en jouw functie tot een ware uitdaging te maken


Vragen of sollicitaties kunnen naar:
Gerard Holster - gholster@dsndesign.nl  

DSN office design - www.dsndesign.nl
(0)78 653 0656
Postbus 644 - 3300 AP Dordrecht

 
Projectadviseur
 

DSN zoekt een jonge, enthousiaste, creatieve projectadviseur voor haar afdeling office design

Functieomschrijving

 • Je bent iemand die zijn bestaande netwerk kan onderhouden en een nieuwe klantenkring kan opbouwen.
 • Je bent het visitekaartje van DSN en vanaf het eerste contact het aanspreekpunt voor de klant vanaf ontwerpfase tot realisatie.
 • Je weet doelstellingen en targets te realiseren.
 • Je kunt goed luisteren naar de wensen van de klant op het gebied van kantoorinrichting en dit vertalen naar de beste oplossingkracht.

 

Profielschets:

 • Je hebt een opleiding commerciële economie op MBO- of HBO-niveau succesvol afgerond.
 • Je woont in een straal van 30 km rondom Dordrecht.
 • Je bezit over goed ruimtelijk inzicht.
 • Je hebt gevoel voor kleuren en materialen en weet dit ook  af te stemmen op de identiteit en wensen van onze klanten

  Wij bieden:
 • een inspirerende werkomgeving met een collegiale sfeer en open bedrijfscultuur
 • een bij de functie passende beloning
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • alle kansen om  jezelf te ontplooien


Vragen of sollicitaties kunnen naar:
Corné Treure /  ctreure@dsndesign.nl   

DSN office design - www.dsndesign.nl
(0)78 653 0656
Postbus 644 - 3300 AP Dordrecht

 


 
CREATIEF MEDEWERKER
m/v 24 uur per week 


WINI Kantoordesign B.V. is een zelfstandige onderneming in de kantoormeubelbranche.
Wij verkopen onze producten via dealers in Nederland en België.
WINI is een dynamische onderneming met een hoge servicegraad in de dienstverlening; veelomvattende en vernieuwende inrichtingsconcepten.
Mens en product staan centraal in onze organisatie.

Jouw profiel:
Opleiding HBO/MBO denkvermogen.
Ervaring met Office Pakket.
Affiniteit met architectuur en interieur en gerichte opleiding naar deze functie.
Het maken van digitale inrichtingsvoorstellen 2D-3D.
Commerciële kwaliteiten B2B.
Zelfstandig kunnen werken.
Bij voorkeur wonende in de regio.
Beheersing van de Duitse en Engelse taal.
Teamplayer.
Representatief voorkomen.

Een jonge en dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende baan.
Beloning marktconform.
Prettige werksfeer in een platte organisatie.
Enthousiaste collega’s.
Zeer gevarieerde werkzaamheden.

Wij bieden:
Een jonge en dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.
Een uitdagende baan.
Beloning marktconform.
Prettige werksfeer in een platte organisatie.
Enthousiaste collega’s.
Zeer gevarieerde werkzaamheden.
 

Reactie graag per mail naar: peter.salm@wini.nl   
Meer over WINI kunt u vinden op www.wini.nl

 


 

 

 

Direct Sales
Vitra (Nederland) B.V.

Ouderkerk aan de Amstel
 

Over Vitra: 
Vitra is een internationale designmeubelfabrikant met het hoofdkantoor in Zwitserland. Wij produceren meubilair voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en richten ons op het ontwikkelen van gezonde, intelligente, inspirerende en duurzame oplossingen voor kantoor, thuis en openbare ruimten. Vitra werkt nauw samen met toonaangevende internationale designers en architecten.

Voor de Nederlandse markt werken wij met een distributiekanaal bestaande uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde wederverkopers. Onze verkooppunten zijn bekende woonwinkels en grote projectinrichters. Vitra (Nederland) BV is gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel met de showroom aangrenzend aan het kantoor. Tot het portfolio van Vitra (Nederland) BV behoren grote en tevreden klanten zoals o.a. G-Star, Deloitte, Max Havelaar Fairtrade, Bolidt, Erasmus Universiteit, DE Masterblenders en Randstad.

Ter uitbreiding van ons Sales Team zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Professional in Direct Sales.


Functieomschrijving: 
Onze Direct Sales Representatives zijn Sales Professionals die zich 100% toeleggen op het salestraject. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van onze klantenportefeuille en in samenwerking met onze projectinrichters concretiseer je ook de verkoop.
Jij bent een stevige gesprekspartner die meedenkt met de potentiële klant, waarbij je op een adviserende manier weet te verkopen (consultative selling).


Functieprofiel: 
* Uiteraard ben je een doorzetter. Je kunt goed luisteren, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt van nature de “gunfactor”. Daarnaast ben je eager, resultaatgericht, accuraat en sta je stevig in je schoenen.
* Je hebt reeds aantoonbare acquisitie ervaring.
* Je hebt reeds enige ervaring in de projectmarkt
* Je hebt affiniteit met architecten en interieurarchitecten.
* Je zorgt er voor dat het CRM systeem accuraat wordt bijgehouden.
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
* Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
* Tot slot beschik je over een grote dosis humor en vind je het leuk om in een hecht en sales-driven team samen te werken.


Wie bieden: 
* Sterke producten met een krachtig imago.
* Ondersteuning van een team interieurarchitecten en product ontwikkelaars.
* Een inspirerende werkomgeving.
* Een uitgebreid dealernetwerk dat mede je verkopen realiseert.
* Een doorgedreven trainingsprogramma.
* Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisieregeling.

Wij vragen bij het solliciteren een korte motivatiebrief en volledig CV per E-mail te sturen t.a.v. Mw. Jennifer Schröder: vacature.nl@vitra.com Graag zien wij je reactie graag snel tegemoet! 

 

 


 
 


SALES CONSULTANT REGIO LIMBURG
 
Functieomschrijving:
Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de aan jou toevertrouwde regio (Limburg).Een gevarieerde doelgroep in een B2B omgeving, gaande van KMO’s tot multinationals en overheidsinstanties worden jouw werkterrein.  Dit houdt ondermeer in dat je het volledig project van behoefteanalyse t.e.m. de opvolging na levering beheert.Je onderhoudt een lange termijnrelatie met je bestaande klanten en bouwt je eigen klantenportefeuille op via actieve en gerichte prospectie.Je denkt actief mee in de groei van het bedrijf en je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager.Uiteraard kan je hierbij rekenen op onze professionele binnendienst voor zowel offertes, ontwerp en technische ondersteuning.

Profiel:
Je hebt een hogere opleiding.
Je hebt een relevante commerciële ervaring in een B2B omgeving.
Je hebt een brede bedrijfseconomische belangstelling.
Je bent communicatief sterk en vlot in contacten op elk niveau.
Je werkt resultaatgericht en je bent gedisciplineerd ingesteld.
Je kan zelfstandig werken en durft initiatief nemen.

Aanbod:
Kinnarps biedt je een boeiende functie met veel autonomie in een groeiend en financieel gezond bedrijf met veel toekomst.
Je komt terecht in een open werksfeer samen met een goede teamspirit binnen een moderne werkplek.
Je krijgt je eigen verantwoordelijkheid.
We bieden je een marktconform remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen.
 
Interesse?  Mail uw CV met begeleidend schrijven naar hr@kinnarps.be

 

 
 
 


 


 

 

Commerciële binnendienst medewerker bij Interstuhl

Interstuhl Nederland en België zoekt een enthousiaste Front office medewerker. Een persoon die begrijpt hoe je succesvol kan zijn in de business-to-business markt.

 

Je ondersteunt dagelijks onze partners en verkopers met enthousiasme. Je denkt oplossingsgericht en kan dilemma’s van diverse kanten analyseren. Je staat midden in de organisatie en werkt met passie samen met het  ervaren Interstuhl team. Je benadert actief (potentiële) klanten/partners en je ondersteunt de commerciële verkopers. Je zoekt uitdagingen binnen je commerciële taken.

 

We zoeken iemand die met plezier naar zijn werk komt en helpt om het bedrijf te laten groeien. Het is een veelzijdige functie. Een functie met een uitdaging!

 

 

Eisen

 • Minimaal afgeronde MBO opleiding richting handel/commerciële economie

 • Fulltime functie (40 uur per week)

 • Enige jaren werkervaring

 • In bezit van rijbewijs

 • Woonachtig regio Leiden

   

  Beknopt overzicht functie

 • Klantvriendelijk en communicatief vaardig

 • Zelfstandig, professioneel, accuraat, representatief en ambitieus

 • Adviseren van partners en eindklanten 

 • Maken en nabellen van offertes

 • Telefonisch contact met partners en eindklanten

 • Administratieve werkzaamheden

 • Kennis van de Franse taal.

 

 

 

Sollicitaties (met CV en motivatie) kunnen worden gemaild naar Wilbur van der Velde:

wilbur@interstuhl.nl