Even voorstellen Pols Potten

(Advertorial)
 

Het Nederlandse merk pols potten issinds 1986 actief op de internationale interieur en design markt. Hun stijl is uniek en onconventioneel te noemen en duidelijk gevoed vanuit de Nederlandse design traditie. Elk half jaar voegen zij nieuwe ontwerpen toe aan de meubel- en accessoirecollecties die het merk rijk is. Daarnaast is pols potten sterk in haar aanbod van bijzonder glaswerk, servies en unieke verlichtingsarmaturen. In Aalsmeer staat het hoofdkantoor met een circa 800 vierkante meter grote showroom waar alle ontwerpen in conceptuele opstellingen worden getoond.

Hier bevindt zich ook pols potten studio waar alle producten worden bedacht, ontworpen en ingekocht. Door de hechte samenwerkingsverbanden die het merk gesloten heeft met verschillende Nederlandse ontwerpers als Wieki Somers, Minke van Voorthuizen en Hans van Bentem en tal van fabrikanten in binnen- en buitenland weten ze vernieuwende en toonaangevende producten van hoge kwaliteit op de markt te zetten, geschikt voor uiteenlopende horeca- en bedrijfstoepassingen.

Naast hun showroom in Aalsmeer heeft het merk tevens een winkel in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, waar particulieren in een mooi vormgegeven industrieel pand van de vroegere KNSM (Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij) zich kunnen onderdompelen in de kleurrijke wereld van het merk.

 

Bij pols potten houden ze ervan om in alles wat zij doen het onconventionele met het persoonlijke te verenigen. Zij zien waarde in iconische ontwerpen en halen voldoening uit het creëren van plezierige ruimtes waardoor het een prettig onderscheidend merk is.

 

Bezoek pols potten tijdens Design District 6-7-8 juni in de Van Nelle fabriek Rotterdam, stand S25.

www.polspotten.nl